ik

Het filmen van video’s is mijn passie.

Mijn naam is Remco Zeën, afgestudeerd aan de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie. Wat begon als een passie voor films is uitgegroeid tot mijn levenswerk. In 2018 zette ik de stap om mijn eigen videografiebedrijf op te richten, en sindsdien heb ik met veel toewijding en liefde gewerkt aan het vastleggen van momenten die mensen koesteren.

Trouwfilms zijn mijn specialiteit. Jullie bruiloft is een uniek verhaal dat verteld moet worden, en dat is precies wat ik doe. Met mijn achtergrond in fictiefilm breng ik een creatieve flair naar jullie trouwvideo. Elk beeld, elke glimlach en elke traan vertelt een deel van jullie liefdesverhaal. Het is mijn missie om deze momenten vast te leggen op een manier die jullie nog vele jaren zal ontroeren.

Maar ik doe meer dan alleen trouwfilms. Ik ben ook gepassioneerd over het maken van bedrijfsfilms en andere opdrachtfilms. Of het nu gaat om het presenteren van jouw bedrijf aan de wereld, het documenteren van een speciale gebeurtenis of het vastleggen van jouw creatieve visie, ik ben er om jouw verhaal tot leven te brengen op het grote scherm.

Waarom is verhalen vertellen mijn passie?

Al jarenlang maak ik video’s. Het mooiste vind ik de emotie die je los kunt maken bij mensen door ze de kans te geven om de mooiste dag van hun leven te herbeleven. De traan die iemand wegpinkt, de intense blijdschap of het gelach. Deze reacties zorgen ervoor dat ik altijd streef naar de mooiste en beste video. Door het vertellen van een verhaal kun je alle momenten nog eens beleven.